Политика за партньорски програми

Здравей, аз съм Николай Найденов. Винаги съм вярвал в прозрачността в мрежата и затова разкривам, че съм включил определени продукти и връзки към тези продукти на този сайт, като по този начин ще спечеля партньорска комисионна за всякакви покупки, които правите.

Моята цел е да ви помогна да постигнете финансова независимост, но моля, разберете, че правя това и като бизнес с цел създаване на допълнителни източници на доходи.

На този етап сайтът стана толкова голям, че е почти невъзможно да се върна назад и да изброя всяка една програма, с която имам партньорско споразумение. Като се има предвид това, трябва да приемете, че всички връзки, водещи към продукти или услуги, са партньорски връзки, за които ще получавам комисионна, само за да съм коректен с вас. В интернет има милиони продукти и услуги, които са свързани спостигането на финансова независимост. Популяризирам само онези продукти или услуги, които съм проучил и наистина се чувствам уверен в техните качества и ползи, които могат да донесат за вас. Примерите включват банери, линкове и бутони.

Моля, обърнете внимание, че не съм получавал никакви безплатни продукти, услуги или нещо друго от тези компании в замяна на споменаването им на сайта.

Ако имате въпроси относно горното, моля не се колебайте да се свържете с мен, като използвате страницата за контакти. Достъп до нея можете да намерите в менюто по-горе.

Наздраве и късмет!

Николай Найденов

Към началото
Copy link
Powered by Social Snap